Ινστιτούτο για Εκπαιδευτική Πολιτική Έρευνας (IEPR)

Το Ινστιτούτο για Εκπαιδευτική Πολιτική Έρευνας (IEPR) είναι ένα ακαδημαϊκό ερευνητικό κέντρο που βρίσκεται στη Σχολή Επιχειρήσεων, Εκπαίδευσης και Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Staffordshire. Το Ινστιτούτο αποτελείται από κορυφαίους ακαδημαϊκούς, υπεύθυνους έρευνας, επισκέπτες καθηγητές, πρώην διευθυντές και άλλους επαγγελματίες από όλο το πεδίο της εκπαίδευσης.

Διαβάστε Περισσότερα

CARDET

Το CARDET είναι το ηγετικό κέντρο εκπαίδευσης και ανάπτυξης στην Κύπρο, με συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Αποστολή τους είναι η έμπνευση της επόμενης γενιάς εκπαίδευσης και προώθησης της έρευνας, της καινοτομίας και της ανάπτυξης μέσω τεκμηριωμένων πρακτικών, τομέων προηγμένης τεχνολογίας, και ενδυνάμωσης των ανθρώπων.

 

Διαβάστε Περισσότερα

SOILSE

Το Soilse, (Gaelic for ‘light’) ιδρύθηκε το 1992 ως πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικές μεθοδολογίες για ενήλικες για την διασφάλιση της κοινωνικής ένταξης των τοξικομανών. Η Soilse εδρεύει στη Βόρεια Εσωτερική Πόλη του Δουβλίνου η οποία έχει αναμφισβήτητα το υψηλότερο επίπεδο χρήσης ηρωίνης στην Ευρώπη. Η Soilse διαθέτει δύο εγκαταστάσεις, μία που σταθεροποιεί τους ενεργούς ναρκομανείς και τους προετοιμάζει για την αποτοξίνωση και μία δεύτερη για την κοινωνική ένταξη. Εργάζονται με περίπου 150-200 άτομα ανά έτος, όλοι έχουν υποστεί παρατεταμένη εξάρτηση από τα ναρκωτικά και κοινωνική περιθωριοποίηση. 

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα St. Dimitrie Basarabov

Το Πρόγραμμα St. Dimitrie Basarabov ιδρύθηκε στο Cluj-Napoca, στη Ρουμανία το 2000 από τον Floyd Frantz, έναν ιεραπόστολο προερχόμενο από το Κέντρο Ορθόδοξης Χριστιανικής Αποστολής στο San Augustin, της Φλόριντα, ΗΠΑ. Το Πρόγραμμα St. Dimitrie είναι τώρα μέρος του " Christiana " – μιας Φιλανθρωπικής, Ιατρικής και Χριστιανικής Ένωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

SANSAT

Η SANSAT λειτουργεί στη Ρώμη για 30 χρόνια. Έχει 150 κοινωνικούς λειτουργούς σε διάφορους τομείς (ψυχολόγους, παιδαγωγούς, εκπαιδευτές, βοηθούς). Η SANSAT είναι ένας οργανισμός πιστοποιημένος με ISO 9001 και έχει εφαρμόσει Έλεγχο Διαχείρισης. Είναι ιδρυτής του Συνδέσμου Κοινωνικών Επιχειρήσεων «Città visibile» (ορατή πόλη), που δημιουργήθηκε για την προώθηση της καινοτομίας στον κοινωνικό τομέα, και της Κοινοπραξίας Antares, συγκέντρωσε μαζί 10 συνεταιρισμούς για την προώθηση και τη διαχείριση των έργων και των δραστηριοτήτων στον κοινωνικό τομέα.

Διαβάστε Περισσότερα