Staffordshire University

Institutul de cercetare in politici educationale(IEPR) este un centru de cercetare academica localizat in Facultatea de Business, Educatie si Drept la Universitatea Staffordshire. Institutul cuprinde conducerea academica, parteneri de cercetare, profesori vizitatori, fostul conducator al institutiei si alti profesionisti din domeniul educatiei. Personalul este implicat intr-o serie de programe de predare, incluzand cursuri de baza, mastere si doctorate si cursurile noastre sunt acreditate de corpuri profesionale ale UK incluzand Agentia pentru Asigurarea Calitatii.

Continue Reading

CARDET

CARDET este centrul pentru formare şi dezvoltare din Cipru, având parteneri din întreaga lume. Misiunea lor este să inspire educarea generaţiei următoare, să promoveze cercetarea, inovarea şi dezvoltarea prin dovezi bazate pe cercetări de ultimă oră şi pe abilitarea oamenilor. CARDET aduce împreună o echipă de profesionişti pasionaţi cu o expertiză globală în instruire vocaţională şi a adulţilor, asistenţă socială, integrarea grupurilor marginalizate, evaluarea necesităţilor de învăţare, îmbunătăţirea performanţei si a evaluării. Aceştia au consiliat organizaţii şi Ministere în Asia, Europa şi în SUA. Membrii echipei CARDET au participat cu succes în peste 80 de proiecte din 20 de ţări, câteva fiind sponsorizate de EC, UNDP, Microsoft, Commonwealth pentru învățare şi Fundaţia pentru promovarea cercetării din Cipru. Aceştia au dezvoltat şi implementat proiecte de învăţare pe tot parcursul vieţii şi au efectuat evaluări pe scară largă cu privire la programele educaţionale din lume.

Continue Reading

SOILSE

Soilse (de la ”lumină” în galeză) a fost stabilit din 1992 ca program de reabilitare din dependența de droguri, folosind metode de învățare a adulților pentru a asigura incluziunea socială a persoanelor dependente. Soilse își are locația în partea de nord a Dublinului, care paradoxal este zona cu cel mai crescut consum de heroină din Europa. Soilse are două facilități, una pentru stabilizarea dependenților activi și pregătirea lor pentru dezintoxicare și a doua facilitate pentru integrarea socială. Lucrează cu aprox. 150-200 persoane pe an, toate persoanele fiind afectate de dependență pe termen lung și marginalizarea socială. Conform Cartei Beneficiarilor, are implicați beneficiarii la toate nivelele organizaționale. Soilse oferă pregătire holistică în evaluarea personală și a nevoilor educaționale ale individului, de exemplu are un program de pregătire a adulților în vederea dezvoltării competențelor educaționale personale și sociale, precum și dezvoltare a capitalului de recuperare.

Continue Reading

St. Dimitrie Basarabov Program

Programul Sfântul Dimitrie Basarabov a fost fondat în Cluj-Napoca, România în 2000 de către Floyd Frantz un misionar prin Centrul Misionar Creştin Ortodox din San Augustin, Florida, SUA. Programul Sfântul Dimitrie Basarabov este acum parte din ,,Christiana’’-Asociaţia Filantropică Medical Creştină.

Continue Reading

SANSAT

Sansat funcționează în Roma de 30 de ani. Are 150 de operatori sociali din diferite domenii (psihologi, educatori, formatori, îngrijitori). SANSAT este o organizație certificată prin ISO 9001 și are implementat un sistem de Management Control. Este fondatorul Asociației de Intreprinderi Sociale, ‘Città Visibile’, creat pentru a promova inovația în sectorul social, precum și a consotiului Antares, format din 10 cooperative care își unesc forțele pentru a promova și manageria proieicte și activități din sectorul social.

SANSAT organizează Masterul anual ”Psihologia Comunității și a Procesului de Învățare”, în colaborare cu Universitatea din Roma La Sapienza. Are relații de strânsă colaborare cu Universitatea De Paul din Chicago în cadrul unui Proiect de Servicii de Învățare pentru studenții care învață limba și cultura italiană.

Continue Reading