Staffordshire University

Institutul de cercetare in politici educationale(IEPR) este un centru de cercetare academica localizat in Facultatea de Business, Educatie si Drept la Universitatea Staffordshire. Institutul cuprinde conducerea academica, parteneri de cercetare, profesori vizitatori, fostul conducator al institutiei si alti profesionisti din domeniul educatiei. Personalul este implicat intr-o serie de programe de predare, incluzand cursuri de baza, mastere si doctorate si cursurile noastre sunt acreditate de corpuri profesionale ale UK incluzand Agentia pentru Asigurarea Calitatii.

Institutul de cercetare in politici educationale(IEPR) este un centru de cercetare academica localizat in Facultatea de Business, Educatie si Drept la Universitatea Staffordshire. Institutul cuprinde conducerea academica, parteneri de cercetare, profesori vizitatori, fostul conducator al institutiei si alti profesionisti din domeniul educatiei. Personalul este implicat intr-o serie de programe de predare, incluzand cursuri de baza, mastere si doctorate si cursurile noastre sunt acreditate de corpuri profesionale ale UK incluzand Agentia pentru Asigurarea Calitatii. Membrii IEPR impartasesc ,de asemenea, un angajament cu privire la cercetarea critica si transformativa si la investigarea rolului pe care il are educatia(in sens larg) in problema justitiei sociale. Personalul are experienta extensiva in cercetarea calitativa si cantitativa, care se concentreaza pe experientele de invatare ale studentilor non-traditionali in educatia obligatorie si post-obligatorie, cu un accent pe invatarea adultilor si studentii marginalizati. Cercetatorii IEPR au fost implicati in consilierea si raportarea la aspectele ce tin de politici educationale la nivel national. Munca de consultanta a fost depusa pentru departamente guvernamentale si agentii (ex: Departamentul de Educatie, Consiliul pentru Finantarea Educatiei Superioare si Agentia pentru invatare si dezboltarea abilitatilor), si organizatii educationale de caritate (Fundatia Joseph Rowntree si Sutton Trust). Cercetatorii au, de asemenea, experienta in implicarea in proiectele europene.

Proiectul anterior a inclus o privire de ansamblu asupra literaturii privind barierele in extinderea participarii la invatare, abordari pentru calificari prin munca negociata bazata pe invatare , procesul de luare a deciziilor de invatamant , dezvoltarea informarii efective si indrumare, rolul mentoratului in captivarea studentilor marginalizati, studentii retrasi si evaluarile extinderii initiativelor de participare, precum Aimhigher, Educatie antreprenoriala si predarea cercetarii informative. In plus, studiile doctorale au explorat rolul eficacitatii proprii in luarea deciziilor in invatamant cu privire la tinerii dezavantajati, relatii intre diferite tipuri auto-perceptie si relatia lor cu motivatia, aspiratiile si performanta academica si rolul educatiei adultilor in recuperarea din adictie.
Mai multe informatii cu privire la munca IEPR pot fi accesate la :

http://www.staffs.ac.uk/research/iepr/