CARDET

CARDET este centrul pentru formare şi dezvoltare din Cipru, având parteneri din întreaga lume. Misiunea lor este să inspire educarea generaţiei următoare, să promoveze cercetarea, inovarea şi dezvoltarea prin dovezi bazate pe cercetări de ultimă oră şi pe abilitarea oamenilor. CARDET aduce împreună o echipă de profesionişti pasionaţi cu o expertiză globală în instruire vocaţională şi a adulţilor, asistenţă socială, integrarea grupurilor marginalizate, evaluarea necesităţilor de învăţare, îmbunătăţirea performanţei si a evaluării. Aceştia au consiliat organizaţii şi Ministere în Asia, Europa şi în SUA. Membrii echipei CARDET au participat cu succes în peste 80 de proiecte din 20 de ţări, câteva fiind sponsorizate de EC, UNDP, Microsoft, Commonwealth pentru învățare şi Fundaţia pentru promovarea cercetării din Cipru. Aceştia au dezvoltat şi implementat proiecte de învăţare pe tot parcursul vieţii şi au efectuat evaluări pe scară largă cu privire la programele educaţionale din lume.

CARDET este centrul pentru formare şi dezvoltare din Cipru, având parteneri din întreaga lume. Misiunea lor este să inspire educarea generaţiei următoare, să promoveze cercetarea, inovarea şi dezvoltarea prin dovezi bazate pe cercetări de ultimă oră şi pe abilitarea oamenilor. CARDET aduce împreună o echipă de profesionişti pasionaţi cu o expertiză globală în instruire vocaţională şi a adulţilor, asistenţă socială, integrarea grupurilor marginalizate, evaluarea necesităţilor de învăţare, îmbunătăţirea performanţei si a evaluării. Aceştia au consiliat organizaţii şi Ministere în Asia, Europa şi în SUA. Membrii echipei CARDET au participat cu succes în peste 80 de proiecte din 20 de ţări, câteva fiind sponsorizate de EC, UNDP, Microsoft, Commonwealth pentru învățare şi Fundaţia pentru promovarea cercetării din Cipru. Aceştia au dezvoltat şi implementat proiecte de învăţare pe tot parcursul vieţii şi au efectuat evaluări pe scară largă cu privire la programele educaţionale din lume.

Echipa de Management este sprijinită de 10 membri din conducere care sunt veterani internaţionali în educaţie, cercetare şi evaluare. CADET are 30 de persoane cu norma intreagă şi cu jumătate de normă. Majoritatea membrilor echipei deţin o diplomă de master şi/sau doctorat în domenii precum asistenţă socială, educaţie, cercetare, dezvoltare multimedia, educaţie incluzivă şi evaluare. CARDET are, de asemenea, suportul a sute de voluntari dedicaţi.

Administrarea financiară a organizaţiei este coordonată de directorul financiar, care lucrează cu echipa de administraţie si de contabili, şi de managerul de proiect individual. Aceştia urmăresc standardele pentru managementul financiar sub îndrumarea şi suportul PKF, o firmă internaţională de contabilitate şi audit.

CARDET urmăreşte un proces sistemic şi sistematic în planificarea completă şi în executarea proiectelor, încadrându-le conform standardului ISO 9001 Certificat pentru Calitatea în Management, Cercetare şi Educaţie

http://www.cardet.org